Кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігін жетілдіру жолдары

01 апреля 2015 | 441

Жоспар

КІРІСПЕ 7

ӨНЕРКӘСІПТІК КӘСІПОРЫННЫҢ БӘСЕКЕГЕ ҚАБІЛЕТТІЛІГН АРТТЫРУДЫҢ ТЕОРИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ӘДІСНАМАЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ
Өнеркәсіптік кәсіпорындардың бәсекеге қабілеттілігін арттырудың қазіргі заманғы тәсілдемелері 11
Интеграцияның өнеркәсіптік кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігін стратегиялық басқару жүйесіндегі атқаратын ролін анықтау 18

ҚАЗАҚСТАНДА СҮТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРЕТІН КӘСІПОРЫНДАРДЫҢ БӘСЕКЕГЕ ҚАБІЛЕТТІЛІГІН ТАЛДАУ
Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының қазіргі жағдайыжәне даму келешегін талдау 42
Қазақстанның сүт өнімдерін өндіретін саласының бәсекелік ортасының ерекшеліктері 52
Сүт өнімдерін өндіретін кәсіпорындардың бәсекелік артықшылықтарын талдау және олардың стратегияларын әзірлеу 55

СҮТ САЛА КӘСІПОРЫНДАРЫНЫҢ БӘСЕКЕГЕ ҚАБІЛЕТТІЛІГІН АРТТЫРУ ЖОЛДАРЫ
Сүт өнімдерін өндіретін кәсіпорындардың бәсекеге қабілеттілігін арттыру стратегиясын қалыптастыру 69
Сүт өнімдерін өндіретін кәсіпорындардың бәсекеге қабілеттілігін рейтингтік бағалау 82

ҚОРЫТЫНДЫ 95
ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ 100
ҚОСЫМШАЛАР 106

Қысқаша шолу
Пән атауы: Экономика
Кол-во страниц: 106 бет
Жұмыстың түрі: Диссертация


тел. 8 777 422 26 68

email: support@izden.kz

Достармен бөлісу