Қазақстанда сүт өнімдерін өндіретін кәсіпорындардың бәсекеге қабілеттілігін талдау

06 февраля 2018 | 97

Жоспар

Кіріспе 3

1 Өнеркәсіптік кәсіпорындарының бәсекеге қабілеттілігін арттырудың теориялық және әдіснамалық негіздері
1.1 Өнеркәсіптік кәсіпорындардың бәсекеге қабілеттілігін арттырудың қазіргі заманғы тәсілдемелері 5
1.2 Интеграцияның өнеркәсіптік кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігін стратегиялық басқару жүйесіндегі атқаратын ролін анықтау 11

2 Қазақстанда сүт өнімдерін өндіретін кәсіпорындардың бәсекеге қабілеттілігін талдау
2.1 Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының қазіргі жағдайыжәне даму келешегін талдау 35
2.2 Қазақстанның сүт өнімдерін өндіретін саласының бәсекелік ортасының ерекшеліктері 50
2.3 Сүт өнімдерін өндіретін кәсіпорындардың бәсекелік артықшылықтарын талдау және олардың стратегияларын әзірлеу 54

3 Сүт сала кәсіпорындарының бәсекеге қабілеттілігін арттыру жолдары
3.1 Сүт өнімдерін өндіретін кәсіпорындардың бәсекеге қабілеттілігін арттыру стратегиясын қалыптастыру 65
3.2 Сүт өнімдерін өндіретін кәсіпорындардың бәсекеге қабілеттілігін рейтингтік бағалау 80

Қорытынды 99
Пайдаланылған әдебиеттер тізімі 100